Mijn account:

Werving & Selectie

Of je nou op zoek bent naar een volgende stap in je carrière, je een betere werk-privé balans zoekt of je van je hobby je werk wilt maken, JTW helpt je een nieuwe baan te vinden. Dit doen we zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht. Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. We kijken verder dan je CV en werkervaring maar focussen ons op karakter, competenties en drijfveren. Deze eigenschappen maken namelijk het verschil in de prestatie op de werkvloer.

Voor onze opdrachtgevers doen we hetzelfde. We zorgen altijd dat we een goed inzicht hebben in de werkzaamheden van een functie, het team en de bedrijfscultuur. Zo zijn we in staat een match te maken met een bedrijf en een kandidaat. Daarnaast kunnen wij samen met onze partner Kenhardt een assessment verzorgen om de keuze voor een kandidaat verder te onderbouwen.

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om kennis te komen maken. Dan vertellen we je uitgebreid over onze werkwijze en en kijken we samen naar nieuwe mogelijkheden!

Diensten

Bekijk onze diensten


Executive Search
JTW beschikt over de expertise en het netwerk voor het invullen van (senior) management-, bestuurs- en directiefuncties. Zowel op het gebied van permanente invulling, interim-management als organisatieadvies helpen wij u…
Assessments
Om een persoonlijk ontwikkelplan te kunnen opstellen of om een beeld te krijgen van competenties en vaardigheden kan een assessment ingezet worden. De meest bekende variant van een assessment is…

Schrijf je in!

Schrijf je in op Jobs That Work, en wij houden je op de hoogte van interessante vacatures die bij jouw profiel passen.
Inschrijven