Mijn account:

Assessments

Om een persoonlijk ontwikkelplan te kunnen opstellen of om een beeld te krijgen van competenties en vaardigheden kan een assessment ingezet worden. De meest bekende variant van een assessment is een test in het wervingsproces / bij aanname, maar het is ook mogelijk om te inventariseren waarop iemand zich nog kan ontwikkelen.

Het is al mogelijk om een heel simpele test in te zetten met online vragenlijsten en een persoonlijk interview. We stemmen dit af op de aard en inhoud van een functie en stellen na het interview een uitgebreid rapport op met de resultaten. Daarnaast bieden we in samenwerking met onze partner Kenhardt samen ook zeer uitgebreide assessments aan. Deze complexere testen bestaan uit verschillende onderdelen afgenomen door kundige Assessment Experts gespecialiseerd in het afnemen van assessments. We combineren hun kennis en ervaring op gebied van (online) testen met onze branche en praktijkervaring om de best toepasbare en valide inzichten te geven.

Uit een bekend onderzoek van McKinsey blijkt dat het verschil tussen een average performer en een high performer in operationele rollen 40% is, in general management rollen 49% en in sales zelfs 67%! Dat betekent dat wanneer er middels een assessment uitgewezen wordt wie er een high performer is u de beste keuze kan maken voor het beste rendement voor uw bedrijf. Lees hier meer over het onderzoek van McKinsey.

Diensten

Bekijk onze diensten


Executive Search
JTW beschikt over de expertise en het netwerk voor het invullen van (senior) management-, bestuurs- en directiefuncties. Zowel op het gebied van permanente invulling, interim-management als organisatieadvies helpen wij u…
Werving & Selectie
Of je nou op zoek bent naar een volgende stap in je carrière, je een betere werk-privé balans zoekt of je van je hobby je werk wilt maken, JTW helpt…

Schrijf je in!

Schrijf je in op Jobs That Work, en wij houden je op de hoogte van interessante vacatures die bij jouw profiel passen.
Inschrijven