Mijn account:
Recruiter
Juul Adriaanse

"Mijn drijfveer is het vinden van de perfecte baan voor iemand"


Door veel aandacht aan de persoon tegenover me te besteden en door samen op zoek te gaan naar zijn of haar passie wil ik de perfecte baan binnen een passende organisatie vinden voor onze kandidaten. Ik vind het erg leuk dat ik onderdeel mag uitmaken van het proces van het vinden van een droombaan. Dit is mijn grootste drijfveer, iedere dag weer.

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Ik wil voor iedere opdrachtgever de beste kandidaten leveren. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en avonturen. Mijn achtergrond ligt in de Hospitality en Marketing. Met deze combinatie, ervaring in het werken in verschillende organisaties (internationaal, klein, groot en bestuurlijk) ben ik in staat voor onze opdrachtgevers een breed netwerk aan te spreken en de juiste persoon te matchen bij de organisatie.

Samen met mijn vader, Onno Adriaanse, zet ik dit gedachtegoed om in actie bij Jobs That Work. Je kan contact met ons opnemen voor al je werving en selectievraagstukken, detachering, interim management en assessments.

Schrijf je in!

Schrijf je in op Jobs That Work, en wij houden je op de hoogte van interessante vacatures die bij jouw profiel passen.
Inschrijven