Mijn account:
Wij helpen (op afstand)!

JTW en COVID-19


Intakes op afstand

Door de coronapandemie is Nederland in een crisis verzeild die alle organisaties heeft geraakt. Hoe blijven wij als werving en selectiebureau gewoon aan het werk, als de huidige situatie alles behalve gewoon is? En hoe gaan wij als bedrijf om met de maatregel om zoveel mogelijk vanuit huis te werken?

Bij Jobs That Work zijn wij waakzaam en proberen zo veel mogelijk te doen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, en vragen u uit voorzorg voor de gezondheid van onze kandidaten, klanten en medewerkers om ook voorzichtig te zijn. Wij proberen zo veel mogelijk thuis te werken, en zullen kennismakingsgesprekken en afspraken daarom zo veel mogelijk digitaal in te plannen.

Voorzorgsmaatregelen op kantoor

Het kan zijn dat bepaalde afspraken niet online kunnen gehouden worden, om wat voor reden dan ook. Voor afspraken op kantoor hebben wij een uitgebreid protocol opgesteld, die u hieronder kunt lezen. Wij vragen u dan ook om, wanneer u bij ons in ‘s-Hertogenbosch langskomt, dit protocol te volgen voor iedereens gezondheid.

Coronacrisis


  1. Kennismakingsgesprekken en vergaderingen organiseren we via een online vergadertool. Indien er absolute noodzaak is om wel een fysieke afspraak te plannen, bespreken we de mogelijke alternatieven.
  2. Ons kantoor is uiteraard telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.30 uur, en wij zijn alleen op kantoor aanwezig op afspraak. We verzoeken dan ook om eerst telefonisch of digitaal contact met ons op te nemen en niet onaangekondigd bij ons langs te komen.
  3. Collega’s en bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar. Om de veiligheid van medewerkers te waarborgen werken we thuis of bij noodzaak op kantoor maar met minimaal 1,5 meter afstand tot anderen,
  4. Wanneer collega’s of bezoekers naar ons toe komen moet men direct bij binnenkomst, na het eventueel ophangen van de jas, de handen desinfecteren. Desinfectiemiddel en papieren handdoekjes zijn hiervoor beschikbaar bij de entree.
  5. Gedurende de periode dat dit protocol geldt zullen wij u geen hand geven en gepaste afstand houden.
  6. Voor bezoekers beperken wij de betreding van onze kantoorruimte tot onze twee vergaderruimtes. Volgens de RIVM norm kunnen we maar maximaal 3 personen per afspraak toelaten, en kunnen de 1,5 meter norm in de vergaderzalen waarborgen.
  7. Wij verzoeken u wanneer u ons wilt bezoeken ons op de hoogte brengt wanneer u vermoedt of weet dat u drager bent van het coronavirus, u recentelijk mensen heeft ontmoet die positief getest zijn op het coronavirus of in een coronagebied zijn geweest of wanneer u recent zelf in een coronagebied bent geweest.
  8. Wanneer medewerkers op kantoor aanwezig zijn maken wij alle deurklinken en oppervlakte van de bureaus minimaal twee keer schoon met desinfecterend schoonmaakmiddel.
  9. Heeft u vragen over dit protocol of onze werkwijze gedurende dit protocol geldt? Neem dan contact met ons op via: 073-2001020 of info@jobsthatwork.nl

 

Wij danken u voor uw medewerking! Doe er alles aan om gezond te blijven, wees voorzichtig en zorg goed voor elkaar.

Blogs

Bekijk onze blogs


Een halfvol of een halfleeg glas?
Het is allemaal wat wennen. Waar we vroeger geen schrik hadden van staplaatsen bij een…
Ben jij klaar voor je volgende baan?
Wat kan je doen om je nu voor te bereiden op een nieuwe baan? Misschien…

Schrijf je in!

Schrijf je in op Jobs That Work, en wij houden je op de hoogte van interessante vacatures die bij jouw profiel passen.
Inschrijven