Werken in automotive

Wilt u werken in de automotive branche of biedt u banen aan in deze branche? Maak het zoeken naar de perfecte baan of kandidaat een stuk makkelijk door Jobs That Work in te schakelen. Wij zijn een werving- en selectiebureau dat de juiste kandidaten aan banen koppelt in verschillende sectoren, zoals de automotive branche.

Werken in de automotive sector kan via Jobs That Work

Jobs That Work kunt u niet alleen inschakelen wanneer u wilt werken in de automotive sector of banen in deze branche aanbiedt. Wij zijn ook actief in de branche voor hospitality, zakelijke dienstverlening en (non)profitsectoren. Wanneer we de juiste mensen bij de juiste banen in bijvoorbeeld de automotive branche, zoeken, hanteren we een zorgvuldig selectietraject. Wij bij Jobs That Work kijken verder dan alleen de diploma’s. Daarom willen we een goed beeld krijgen van wat kandidaten en opdrachtgevers wensen, zoeken en ambiëren. Hierbij kijken we niet alleen naar de korte, maar vooral naar de lange termijn.

Jobs That Work heeft ruime ervaring met het plaatsen van mensen die werk zoeken in bijvoorbeeld de automotive sector. Wij doen dit dan ook met ontzettend veel passie voor ons vak en interesse voor de mens achter de cv. Daarnaast nemen we ook assessments af. Tijdens onze assessments kijken we of een kandidaat daadwerkelijk geschikt is en past binnen de doelstellingen en organisatie van de opdrachtgever.

Neem contact met ons op!

Wilt u werken in de automotive branche of biedt u juist banen aan in deze sector? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 073 - 200 10 20. Mogen wij u benaderen voor banen in bijvoorbeeld de automotive branche? Schrijf u dan in via ons Inschrijven of bekijk de Vacatures.