Over Ons

Vacatures
Automotions Mercedes-Benz Roosendaal
inRoosendaal
Jobs That Work
in's-Hertogenbosch
SvensCar
inDordrecht
Mulder Automotive Groep
inSliedrecht
JTW: dé matchmaker tussen organisaties en professionals
Opdrachtgevers

Jobs That Work zet in op duurzame inzetbaarheid. Uw investering in werving en selectie behoort immers maximaal te renderen. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de juiste connectie en het ontwikkelpotentieel van de kandidaat. Er dient niet alleen een match te zijn op papier; het karakter van de professional moet passen bij de aard van uw bedrijf. Daarom kijken we naar het verhaal achter uw organisatie. We komen dan ook graag persoonlijk kennismaken. Tijdens een intakegesprek brengen wij uw wensen, behoeften en doelstellingen in kaart. Onze consultant kijkt samen met u naar welk type kandidaat uw vacature het beste kan vervullen; iemand die bestaande kwaliteiten versterkt of juist nieuwe expertise inbrengt.

‘LEADERSHIP IS UNLOCKING PEOPLE’S POTENTIAL TO BECOME BETTER’ – Bill Bradley

Werving & Selectie

Dankzij onze ruim 30 jaar lange ervaring op management- en directiegebied, weet Jobs That Work als geen ander wat de behoeftes van ondernemers zijn en waar ze wakker van liggen. Wij plaatsen kandidaten alleen als we ervan overtuigd zijn dat ze zullen excelleren in hun nieuwe functie. Tijdens de selectie zoeken we naar een duidelijke klik met uw organisatiecultuur. Uiteraard kijken we ook of de kandidaat voldoet aan de eisen en doelstellingen die uw organisatie stelt. Nu én richting de toekomst. Indien u wenst, nemen wij een assessment af.

Heeft u een vacature of behoefte aan advies bij uw organisatieontwikkeling? Mail of bel ons op 073 - 200 10 20. Wij denken graag met u mee!

Assessments

Binnen het selectieproces kan een assessment nóg beter bepalen of een kandidaat daadwerkelijk past binnen de organisatie en de doelstellingen van de opdrachtgever. Bij onze assessments wordt met name gekeken naar de persoonlijkheid en het leer- en veranderpotentieel van professionals.

Lees verder

Detachering

Detachering is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die snel de juiste kennis op het gewenste moment willen inhuren. Bijvoorbeeld als een verkoper plotseling een half jaar uit de roulatie is.

Lees verder

Executive Search

Jobs That Work beschikt over de expertise en het netwerk voor het invullen van (senior) management-, bestuurs- en directiefuncties. Zowel op het gebied van permanente invulling, interim-management als organisatieadvies helpen wij u om uw strategie en doelstellingen te realiseren.

Lees verder

Contact
Social media

 

Twitter
Facebook
Google+
Linkedin
Contactformulier
Neem contact met ons op
Van alle vacatures verschijnt slechts een deel online. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij de baan die precies bij jou past!

Jobs That Work B.V.
Hambakenwetering 8B-III
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Tel:
073 - 200 10 20
Kvk nr:
66111994
BTW nr:
8563.99.358.B.01