Onze Consultants

Juul Adriaanse

Persoonlijke aandacht; daar draait het om in de werving- en selectie. Alleen door tijd in iemand te investeren kun je de juiste connectie maken. Samen met een kandidaat ga ik op zoek naar diens passie om zo de ideale baan binnen een passende organisatie voor hem of haar te vinden. Mijn passie is om onderdeel uit te mogen maken van dit proces. Het is mijn grootste drijfveer, iedere dag weer.

Mijn achtergrond ligt in de Hospitality en Marketing. Door te werken voor diverse uiteenlopende organisaties (internationaal, klein, groot en bestuurlijk) heb ik ruime ervaring opgedaan in deze branches. Ik ben nieuwsgierig van aard en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en avonturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik in staat ben voor onze opdrachtgevers een breed netwerk aan te spreken en de juiste professional te matchen met de organisatie.

Kwaliteit gaat voor boven kwantiteit. Altijd. Dit gedachtegoed zet ik samen met mijn vader Onno Adriaanse om in actie bij Jobs That Work. Interesse in een duurzame samenwerking? Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw werving- en selectievraagstukken, detachering, interim-management en assessments.

Onno Adriaanse

De juiste mensen om je heen verzamelen is een kunst. Het betreft een zeer relevante expertise, want doelstellingen kunnen alleen worden gerealiseerd als de juiste mensen op de juiste plekken zitten. Vanuit die gedachte ben ik Jobs That Work gestart. Met meer dan 30 jaar directie- en managementervaring binnen de wholesale en retail weet ik wat er binnen organisaties écht gevraagd wordt van mensen.

Samen met mijn deskundige en pragmatische team creëer ik de juiste fit. Met een resultaatgerichte aanpak breng ik opdrachtgevers samen met geschikte en gemotiveerde professionals. Het draait niet om volume, maar om het aangaan van duurzame relaties. Alleen aan de beste match ontlenen wij ons bestaansrecht.

onno@jobsthatwork.nl

Henk van 't End

Het allerbelangrijkste is dat je op de juist plek zit. Hoe kan iemand namelijk optimaal presteren wanneer dit niet het geval is? Na 36 jaar ervaring in de automotive retail en wholesale bevond ik mij op een kruispunt in mijn carrière, en heb ik besloten om samen met Jobs That Work mijzelf toe te wijden aan het plaatsen van de juiste mens op de juiste plek.

Met mijn ruime ervaring in de automotive, zowel op management- als directieniveau, weet ik als geen ander wat de behoeftes zijn in het autobedrijf. Door middel van de juiste selectie kan ik er mede voor zorgdragen dat iemand in een werksituatie komt waarin hij of zij zich volledig kan ontplooien en alles uit zijn of haar mogelijkheden kan halen.

Vacatures
Gomes
inNoord-Holland
SvensCar
inDordrecht
Service Only
inDiverse Locaties
Van Mill
inVerschillende Locaties
Amega Groep
inDordrecht
Nefkens Eindhoven
inEindhoven
Visser Automotive
inNijkerk
Mulder Automotive Groep
inSliedrecht
JTW: dé matchmaker tussen organisaties en professionals
Opdrachtgevers

Jobs That Work zet in op duurzame inzetbaarheid. Het moet niet alleen een match zijn op papier; het karakter van de professional moet passen bij uw bedrijf. Daarom kijken we naar het verhaal achter uw organisatie en we komen dan ook graag persoonlijk kennismaken. Tijdens een intakegesprek brengen wij uw wensen, behoeften en doelstellingen in kaart. Onze consultant kijkt samen met u naar wat voor type kandidaat het beste u en uw bedrijf past. Zo kan het iemand zijn die bestaande kwaliteiten versterkt of juist nieuwe expertise brengt. We vinden het namelijk belangrijk dat uw investering in werving en selectie maximaal te rendeert. 

Werving & Selectie

Dankzij onze ruime ervaring op management- en directiegebied in verschillende branches, weet Jobs That Work als geen ander wat de behoeftes van ondernemers zijn en waar ze wakker van liggen. Wij plaatsen kandidaten alleen als we ervan overtuigd zijn dat ze zullen excelleren in hun nieuwe functie. We zijn altijd op zoek naar de juiste en een duidelijke klik met uw organisatie en de kandidaat. Natuurlijk kijken we ook of de kandidaat gekwalificeerd is voor de functie, nu én richting de toekomst. Wij kunnen ook voorzien in een assessment om u hier nog meer inzicht in te geven.

Heeft u een vacature waarbij we u kunnen helpen? Mail of bel ons op 073 - 200 10 20. Wij denken graag met u mee!

Assessments

Binnen het selectieproces kan een assessment nóg beter bepalen of een kandidaat daadwerkelijk past binnen de organisatie en de doelstellingen van de opdrachtgever. Bij onze assessments wordt met name gekeken naar de persoonlijkheid en het leer- en veranderpotentieel van professionals.

Lees verder

Detachering

Detachering is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die snel de juiste kennis op het gewenste moment willen inhuren. Bijvoorbeeld als een verkoper plotseling een half jaar uit de roulatie is.

Lees verder

Executive Search

Jobs That Work beschikt over de expertise en het netwerk voor het invullen van (senior) management-, bestuurs- en directiefuncties. Zowel op het gebied van permanente invulling, interim-management als organisatieadvies helpen wij u om uw strategie en doelstellingen te realiseren.

Lees verder

Contact
Social media

 

Twitter
Facebook
Google+
Linkedin
Contactformulier
Neem contact met ons op
Van alle vacatures verschijnt slechts een deel online. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij de baan die precies bij jou past!

Jobs That Work B.V.
Hambakenwetering 8B-III
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Tel:
073 - 200 10 20
Kvk nr:
66111994
BTW nr:
8563.99.358.B.01