Mulder Automotive Groep

Mulder Automotive Groep
Deel dit bedrijf
Vacatures
SvensCar
inDordrecht
Service Only
inDiverse Locaties
Van Mill
inVerschillende Locaties
Amega Groep
inDordrecht
Visser Automotive
inNijkerk
Mulder Automotive Groep
inSliedrecht
JTW: dé matchmaker tussen organisaties en professionals
Opdrachtgevers

Jobs That Work zet in op duurzame inzetbaarheid. Het moet niet alleen een match zijn op papier; het karakter van de professional moet passen bij uw bedrijf. Daarom kijken we naar het verhaal achter uw organisatie en we komen dan ook graag persoonlijk kennismaken. Tijdens een intakegesprek brengen wij uw wensen, behoeften en doelstellingen in kaart. Onze consultant kijkt samen met u naar wat voor type kandidaat het beste u en uw bedrijf past. Zo kan het iemand zijn die bestaande kwaliteiten versterkt of juist nieuwe expertise brengt. We vinden het namelijk belangrijk dat uw investering in werving en selectie maximaal te rendeert. 

Werving & Selectie

Dankzij onze ruime ervaring op management- en directiegebied in verschillende branches, weet Jobs That Work als geen ander wat de behoeftes van ondernemers zijn en waar ze wakker van liggen. Wij plaatsen kandidaten alleen als we ervan overtuigd zijn dat ze zullen excelleren in hun nieuwe functie. We zijn altijd op zoek naar de juiste en een duidelijke klik met uw organisatie en de kandidaat. Natuurlijk kijken we ook of de kandidaat gekwalificeerd is voor de functie, nu én richting de toekomst. Wij kunnen ook voorzien in een assessment om u hier nog meer inzicht in te geven.

Heeft u een vacature waarbij we u kunnen helpen? Mail of bel ons op 073 - 200 10 20. Wij denken graag met u mee!

Assessments

Binnen het selectieproces kan een assessment nóg beter bepalen of een kandidaat daadwerkelijk past binnen de organisatie en de doelstellingen van de opdrachtgever. Bij onze assessments wordt met name gekeken naar de persoonlijkheid en het leer- en veranderpotentieel van professionals.

Lees verder

Detachering

Detachering is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die snel de juiste kennis op het gewenste moment willen inhuren. Bijvoorbeeld als een verkoper plotseling een half jaar uit de roulatie is.

Lees verder

Executive Search

Jobs That Work beschikt over de expertise en het netwerk voor het invullen van (senior) management-, bestuurs- en directiefuncties. Zowel op het gebied van permanente invulling, interim-management als organisatieadvies helpen wij u om uw strategie en doelstellingen te realiseren.

Lees verder

Contact
Social media

 

Twitter
Facebook
Google+
Linkedin
Contactformulier
Neem contact met ons op
Van alle vacatures verschijnt slechts een deel online. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij de baan die precies bij jou past!

Jobs That Work B.V.
Hambakenwetering 8B-III
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Tel:
073 - 200 10 20
Kvk nr:
66111994
BTW nr:
8563.99.358.B.01