Hospitality recruitment

U heeft een bedrijf in de hospitality branche en zoekt een werving- en selectiebureau dat u kan helpen met de recruitment van nieuwe medewerkers. Jobs That Work is een organisatie die de werving en selectie voor bedrijven in onder andere de hospitality branche verzorgt.

De juiste partner in de hospitality branche voor recruitment

Naast dat Jobs That Work recruitment uitvoert in de hospitality sector, verzorgt het ook de werving en selectie van bedrijven in de (non) profitsector, automotive branche en zakelijke dienstverlening. Wij geloven erin dat medewerkers grotendeels het succes van uw onderneming bepaalt. Daarom steken wij veel zorg en tijd in de recruitment van nieuwe medewerkers in onder andere de hospitality branche. De medewerkers van Jobs That Work kijken verder dan de diploma’s en hebben interesse voor de persoon achter het profiel. Hierdoor zijn we erg succesvol in de werving en selectie van kandidaten in de bijvoorbeeld de hospitality sector.

Wanneer u voor Jobs That Work kiest, kunt u rekenen op duurzame inzetbaarheid. Wij plaatsen kandidaten namelijk alleen als we weten dat ze zullen excelleren in hun nieuwe baan. Ook vinden we tijdens de werving en selectie de klik met uw organisatiecultuur binnen uw hospitality organisatie erg belangrijk. Daarnaast kijken we ook naar de eisen en doelstellingen van de kandidaat en of deze matchen bij uw verwachtingen.

Assessments afnemen

Naast de recruitment van kandidaten binnen de hospitality branche, nemen wij ook assessments af. Tijdens een assessment wordt bekeken hoe goed een kandidaat past bij een organisatie, de persoonlijkheid en het leer- en veranderpotentieel.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over diensten van ons werving en selectiebureau? Neem dan contact met ons op en plan een intakegesprek. Onze medewerkers helpen u graag met de recruitment voor uw bedrijf. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 073 - 200 10 20. Bent u juist op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan? Schrijf u dan in via ons inschrijfformulier of bekijk de vacatures.