Banen hospitality

Biedt uw bedrijf banen in de hospitality? Of bent u juist op zoek naar werk in de hospitality sector? Schakel in beide gevallen Jobs That Work in! Wij zijn een werving- en selectiebureau met een passie voor ons vak. Wij koppelen de juiste kandidaten aan passende banen in verschillende sectoren, waaronder de hospitality branche.

Jobs That Work: specialist in het vinden van de juiste kandidaten bij banen in de hospitality sector

Werk vinden in de hospitality wordt een stukje gemakkelijker wanneer u Jobs That Work inschakelt. Wij beschikken namelijk over ruime ervaring en hebben hierdoor een uitgebreid netwerk opgebouwd. Door deze ervaring kunnen wij ondernemers en kandidaten goede en persoonlijke begeleiding bieden. We kijken namelijk verder dan de cv en diploma’s. We willen namelijk precies weten wat u ambieert en zoekt in het werk binnen de hospitality sector.

Begin met een intakegesprek

Wanneer u kiest voor Jobs That Work voor het vinden van de juiste kandidaten voor de banen bij uw hospitality bedrijf, weet u zeker dat erin wordt gezet op duurzame inzetbaarheid. We willen uw investering in werving en selectie namelijk maximaal renderen. Om dit te bereiken is het van belang om te kijken naar de juiste connectie en het ontwikkelpotentieel van de kandidaat die het werk binnen uw hospitality bedrijf gaat uitvoeren. Daarom starten we elk traject met een intakegesprek waarin we meer willen weten over de wensen, doelstellingen en behoeften van uw bedrijf. Aan de hand daarvan kiezen we het juiste type kandidaat.

Schrijf u in of maak een afspraak!

Wilt u de juiste kandidaten vinden voor het werk binnen uw hospitality organisatie? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak voor een intakegesprek. We zijn te bereiken via het nummer 073 - 200 10 20. Wilt u juist benaderd worden voor banen in de hospitality sector? Schrijf u dan in via het Inschrijven of bekijk onze Vacatures.